Menu

Indmeldelse

Indmeldelse i Herning KFUM

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA-kort og Mastercard. Du modtager en mail nogle dage før trækningen. 

Alt kontingent betaling er på halvårlig basis. 

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til kfum@post.tele.dk

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du automatisk igen en mail med et nyt betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Herning KFUM eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kfum@post.tele.dk, hvis du har spørgsmål.

Indmeld dig via indmeldelsesboksen her på siden. (klik på teksten 'Indmeldelse i afdelingen' i nedenstående.)