Menu

Indmeldelse

Herning KFUM benytter fra 2019 automatisk kontingent opkrævning, hvilket kræver at du tilmelder en betalingskort til dit medlemskab. 

Det betyder, at Herning KFUM fremover vil sender dig en mail ca. 14 dage før kontingent betalingsfristen, med info om, at klubben automatisk trækker kontingent på det tilmeldte betalingskort.

Vil du fortsætte dit medlemskab, skal du ikke foretage dig noget, men ønsker du ikke at fortsætte som medlem af Herning KFUM, skal du afmelde medlemskabet via linket i mailen. Der vil således ikke blive trukket noget  på dit betalingskort.

Du kan også framelde medlemskabet her på hjemmesiden.

Den første gang du betaler kontingent via mail, vil det være via et link, hvor du skal tilmelde et betalingskort. Er du et nyt medlem, skal du ved tilmeldelsen ligeledes tilmelde et betalingskort.

Herefter trækkes kontingentet automatisk på dette kort, indtil du melder dig ud af Herning KFUM.

Ved indmeldelse gives der automatisk rabat, således at du kun betaler for den resterende tid, der er tilbage til næste kontingent opkrævning.

 


Indmeldelse (se under denne tekstboks)

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til kfum@post.tele.dk

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du automatisk igen en mail med et nyt betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Herning KFUM eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på kfum@post.tele.dk hvis du har spørgsmål.

Indmeld dig via indmeldelsesboksen her på siden. (klik på teksten 'Indmeldelse i afdelingen' i nedenstående.)